La Festa de Sant Antoni mantindrà la ruta tradicional pels carrers de Benicarló

El recorregut romandrà el mateix que els anys anteriors, amb la excepció de la finalització del recorregut. S’afegirà arena perquè els animals puguen passar de forma segura.

El regidor d’Agricultura, Borja Castell, i el president de la Confraria de Sant Antoni, José Antonio Simó, han confirmat avui que el recorregut de la cavalcada de Sant Antoni continuarà sent el mateix de tots els anys.

Després dels dubtes expressats els últims dies, arran de les obres de l’Eix cívic, la ruta que seguiran els cavalls es mantindrà intacta, només amb alguns canvis en el tram final del recorregut.

«Durant tota la setmana passada —ha assenyalat el regidor— hem analitzat la situació i, a pesar d’alguns obstacles ocasionats per les obres de l’Eix Cívic i pel paviment que s’ha col·locat, hem decidit respectar el recorregut original de la cavalcada i permetre que tots els carros passen per davant de l’Ajuntament».

Borja Castell ha reconegut que «inicialment ens havíem plantejat la possibilitat de modificar el recorregut, però finalment hem optat per seguir amb la ruta tradicional, protegint el terra amb un llit d’arena que facilitarà el pas dels carros i trànsit dels animals».

L’arena es col·locarà des del carrer del Carme fins a la plaça de la Constitució, amb una amplada d’un metre i mig, de manera que els animals podran recórrer el passeig de Ferreres Bretó sense cap problema fins a la plaça de la Constitució.

El president de la Confraria de Sant Antoni, José Antonio Simó, ha agraït a l’Ajuntament «l’esforç i la voluntat a l’hora de donar una solució per tal que la cavalcada es puga mantindre en el seu recorregut original».

Simó ha recordat que la cavalcada començarà al carrer de la Pau i continuarà per l’avinguda del Maestrat, passant per l’avinguda de Jacinto Benavente fins arribar al carrer del Pubill. Una vegada els carros estaran davant de l’Ajuntament, s’encendrà la foguera i es recitaran les lloes.

Els únics canvis respecte a anys anteriors són que el primer dia la cavalcada finalitzarà al carrer de Sant Isidre i el segon dia al carrer de Jacinto Benavente, de manera que els carros només passaran una vegada per l’Eix Cívic.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar