La Diputació de Castelló col·laborarà en els Premis Literaris Ciutat de Benicarló

La Diputació de Castelló col·laborarà en els Premis Literaris Ciutat de Benicarló

L’alcaldessa i el regidor de Cultura es reuneixen amb la diputada de Cultura, Ruth Sanz, per a concretar els termes de la col·laboració. El suport de la institució provincial serà econòmic i també de difusió.

La sisena edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló comptarà amb la col·laboració de la Diputació de Castelló. Així s’ha constatat en la reunió que han mantingut l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Cultura, Pedro Manchón, amb la diputada de Cultura, Ruth Sanz, en la qual han participat també Ramón París, d’Onada Edicions, i el tècnic de Cultura de l’Ajuntament, Rafa Sánchez.

La trobada ha servit per a confirmar la voluntat de la institució provincial de donar suport als Premis Literaris, un dels projectes més ambiciosos de l’Ajuntament de Benicarló a nivell cultural. La diputada ha reconegut «l’envergadura dels premis i la seua trajectòria, que l’han dut a ser un referent cultural a tota la província».

Per la seua banda, l’alcaldessa, Xaro Miralles, ha subratllat que «el suport de la Diputació ens permetrà obrir la dimensió dels premis a totes les comarques de Castelló i ens permetrà disposar d’una important col·laboració a nivell econòmic però també de reforç de la difusió dels premis».

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar