La Confraria de Sant Antoni de Benicarló ja té preparada la Fira i Festa de Sant Antoni de Benicarló 2023

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló presentava este divendres 25 de novembre la XXXVI Fira i la Festa 2024 en la capella del MUCBE de la ciutat. En l’acte, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, es van donar a conèixer les novetats de la fira i els noms dels xiquetes i xiquets que han guanyat els concursos de dibuix i lloes.

En la roda de premsa hi va estar present l’Homenatge 2024, matrimoni format per Guillermo Palau i Tere Melet, així com la Dama 2024, María Senar. Tambér una representació de regidors de l’ajuntament benicarlando i entitats vinculades amb la confraria, van acompanyar els majorals i majorales.

Fira novedosa

El responsable de la fira, Miguel Ángel Grasa Cabrero, va fer un repàs als principals actes que tindran lloc durant el cap de setmana del 16 i 17 de desembre, on està previst reunir 160 expositors en l’avinguda Catalunya i carrers adjacents, així com en els pavellons annex i semicobert del Poliesportiu. Precísament, en este últim espai s’ubicarà una de les novetats d’esta edició, “el tardeo del dimoni”, tal i com explicar Grasa.

Com a novetat enguany també es trasllade l’entrega de premis dels concursos de dibuix i lloes. Es lliuraran el diumenge 17 de desembre, dins dels actes programats en la fira.
De les 12 a les 14 hores del diumenge la fira tornarà a funcionar sense música, per a què persones amb hipersensibilitat auditiva-visual, fotofòbia o que pateixen amb les llums estroboscòpiques puguen disfrutar també del recinte firal.

Per la seua banda, la responsable del llibret, Sonia Moliner, va ressaltar la col·laboració de les gairebé 350 firmes comercials que han recolzat a l’entitat en esta nova edició de la festa, així com el suport constant de l’Ajuntament de Benicarló. I, com ja és tradició, el cap del dimoni, que es cremarà en la foguerà del proper dia de gener ha estat crat per l’IVASS Centre Ocupacional El Maestrat.

La festa de Sant Antoni de Benicarló viurà enguany els seus dies grans el divendres 19 i dissabte 20 de gener.

Concurs escolar

El dibuix guanyador com a portada del llibret és obra de Lucía Ortiz Esteller (2n B del col·legi Ntra. Sra. de la Consolació), mentre que el dibuix de la xiqueta Júlia Palau Esbrí (2n C del col·legi La Salle) donarà vida al cartell de la fira.

Per la seua banda els primers premis de les lloes són per a:

-Primària Primer Cicle_ Lucía Ortiz Esteller (2n B del col·legi Ntra. Sra. de la Consolació).
-Primària Segon Cicle_ Mario Flos
-Primària Tercer Cicle_ Martín Rojas Molina
-Secundària: Pepe Bautista Carda

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar