La Brigada d’Obres i Serveis prepara el Cementeri per a la celebració de Tots Sants

S’han instal·lat bancs a la zona nova i s’ha habilitat un accés per a vianants amb protectors per a separar-lo del trànsit rodat. A més, s’ha pintat el mur del Cementeri i s’ha desbrossat un solar del camí d’En Cobert per a adequar-lo com a pàrquing.

El regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos, ha visitat aquest matí els treballs de millora i adequació que s’estan portant a terme al Cementeri Municipal de cara a la celebració de Tots Sants. La principal novetat d’enguany és la instal·lació de bancs als passadissos de la zona nova del Cementeri. A més, s’han pintat els murs exteriors, s’han desbrossat els camins dels voltants i s’han habilitat diverses zones de pàrquing, tant al camí d’Ulldecona com al camí d’En Cobert, on les màquines han adequat un solar de més de 2.000 metres quadrats a la part posterior del Cementeri.

A més, per la seguretat dels vianants, s’han instal·lat elements de protecció en el vial que transcorre per la part posterior del Cementeri.

Paral·lelament, s’han renovat les flors dels passadissos centrals, s’han plantat espècies aromàtiques i s’han afegit dotze contenidors que donaran servei els dies de major afluència de persones.

Fabián Flos ha explicat que «la instal·lació de bancs era una de les demandes més sol·licitades pels usuaris del Cementeri» i ha destacat els protectors del vial per a vianants com un «element imprescindible per a garantir la seguretat de les persones que accedeixen caminant al Cementeri».

Pel que fa a la Policia Local, aquest cap de setmana passat ja ha iniciat l’operatiu especial de seguretat, controlant especialment els accessos i sortides del camí d’Ulldecona i el camí d’En Cobert. Per la nit també s’està vigilant la zona per tal d’evitar actes vandàlics.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar