La Biblioteca organitza unes jornades en homenatge a la cultura japonesa

Del 19 al 22 de gener hi haurà contacontes, conferències, exposicions de bonsais i tallers.

La Biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarló presenta les Jornades de Cultura Japonesa que tindran lloc del 19 al 22 de gener i que oferiran un ampli ventall de propostes, entre les que s’inclouen un contacontes, una mostra de bonsais i kusamomos, interessants xerrades, tallers de haiku i fins i tot una exhibició d’aikido amb una aproximació a la història d’aquest art marcial tradicional.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, ha destacat que «estem contents de refrendar l’aposta de la Biblioteca per oferir activitat constant». «Cal fer d’aquesta dinàmica un hàbit —ha afegit el regidor— i, en aquesta ocasió, obrim portes a la cultura japonesa agafant com a fil conductor la figura de Ninomiya Kinjiro, el personatge icònic que ocupa un espai preferencial a l’accés de la sala d’estudis».

Cal recordar que aquesta escultura és un regal de la localitat japonesa d’Ogassa a Benicarló, fruit de l’intercanvi cultural de les corals Muguibue de Kikigawa i la Coral Polifònica Benicarlanda iniciat el 2003.

Per això la coral benicarlanda se sumarà a la programació aportant el toc musical previ a una de les ponències de les jornades, concretament el dia 19 de gener.

Consulteu tota la programació a la cartelleria adjunta.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar