Juanma Cerdá (PP Benicarló) apel·la al potencial de les Falles com l’essència d’un Benicarló “que torna a somriure”

  • El candidat a l’alcaldia del PP, Juanma Cerdá, acompanya a la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, en la seua visita a les festes. “És un orgull i un privilegi mostrar al món la riquesa d’una ciutat que es reivindica. Tot el millor arribarà prompte”, manifesta l’alcaldable

 

  • Marta Barrachina presenta a Juanma Cerdá com “l’alcalde que mereix aquesta gran ciutat”. “Cal somriure perquè el futur que Benicarló mereix està més a prop. Amb Juanma canviarem les crisis i els embolics dels qui hui s’aferren a l’alcaldia pels èxits i les oportunitats que facen felices a les famílies”

 

El candidat del PP a l’alcaldia de Benicarló, Juanma Cerdá, ha reivindicat hui el potencial de les Falles com l’essència d’un Benicarló “que torna a somriure perquè el canvi ja és imparable”. “La meua ciutat mereix encarar el futur amb il·lusió i optar a oportunitats que deixen arrere les pèrdues”. “Ho aconseguirem, perquè aquesta ciutat és única”.

Juanma Cerdá ha fet hui aquestes declaracions amb motiu de la visita de Marta Barrachina, presidenta provincial del PPCS, a les Falles de Benicarló “per a contagiar-me d’aquesta vitalitat i energia que atropella”. “És un orgull estar hui ací acompanyant al futur alcalde de Benicarló. Un veí el tarannà del qual és de sobres conegut per les famílies, que es desviu per ajudar a qui necessita auxili, i que el PP té la fortuna de presentar com a candidat a les eleccions municipals”, tal com ha declarat la presidenta provincial del PPCS.

“Aquesta ciutat té molt a oferir i tot el bo arribarà de les polítiques que Juanma Cerdá revist d’ànima i d’humanitat, de proximitat i proximitat. De la mà d’un candidat que es desviu pel seu poble i que treballarà sense descans per obrir serveis que uns altres han tancat, per executar projectes que uns altres han escanyat, i per escoltar el seu poble per a desenvolupar les polítiques que demanden els veïns, no les que imposen els partits”.

En una ciutat “amb un govern esgotat”, que ha aombrat el nom de Benicarló “amb crisi i embolics impropis de representants públics”, el PP arriba amb “el millor candidat per a oferir el millor govern a Benicarló, el que mereixen els veïns després de huit anys de càstig”, ha subratllat Marta Barrachina.

Hui “aquesta passió que es viu als nostres carrers, aquest torrent d’il·lusió i aquesta alegria que contagia, és a les quals apel·le per a aconseguir el canvi que necessita la meua ciutat el pròxim 28 de maig”. “Som hereus de l’esforç i el treball, el que representen els nostres pescadors, el que defineix als nostres agricultors i el que exhibeixen els monuments fallers després dels quals grans artistes s’han deixat tot un any de treball”, ha ressaltat Cerdá.

Per a Cerdá, “només la constància, la dedicació sense límits i el compromís ferm són garantia d’èxit i cap a ell volem conduir a Benicarló. Ser notícia per tot el bo, compartir el talent dels nostres veïns, el múscul dels emprenedors i el valor de les nostres fortaleses. En positiu, amb il·lusió, i participació i diàleg per a desenvolupar polítiques humanes, sensibles i pròximes. Estem preparats per a aconseguir-ho”, ha conclòs el candidat del PP a l’alcaldia de Benicarló.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar