Juanma Cerdá gobernará desde la moderación y el diálogo “para lograr el cambio que Benicarló nos ha pedido en las urnas”

El ja alcalde de Benicarló es compromet a treballar “per l’estabilitat que mereix la nostra ciutat”. “Benicarló ens ha demanat que posem fi a una etapa en la qual els veïns no han tingut opinió. Nosaltres els donarem veu amb el consens com a guia”

Cerdà reivindica “tot el que ens uneix”, perquè “és molt més que el que ens separa”. “Aquest mandat arranca amb un desig d’escoltar, de dialogar i d’arribar a punts de trobada”. “És el que ens demanen els nostres veïns i en el PP no els fallarem”

Benicarló ha convertit hui a Juanma Cerdà en el seu alcalde. Ho ha fet complint l’article 196 de la LOREG (llei 5/1985) que estableix que la llista més votada serà la que trie a un dels seus regidors com a alcalde.

Els 3.482 veïns que el passat 28 de maig van votar al PP i que van situar a aquesta candidatura com la més votada “ens han donat una lliçó en les urnes que es converteix en precepte per a nosaltres. I no els fallarem”. “Assumim la necessitat de canviar per a millorar, de ser capaces d’escoltar i no imposar, de treballar per a resoldre problemes i no crear-los”.

I amb aquests reptes Juanma Cerdà convida a la resta de la corporació a “donar un exemple de concòrdia, perquè és molt més el que ens uneix que el que ens separa”. “I Benicarló ha demanat que ens entenguem per a garantir la governabilitat que no bloquege al nostre municipi”. “És el que hem tractat d’aconseguir des del passat 28 de maig quan els veïns ens van convertir en la força més votada. És el que perseguim obrint una ronda de reunions amb totes les forces polítiques per a tractar de crear sinergies que possibilitaren la governabilitat. I és el que continuarem treballant des d’ara mateix, perquè us anime que unim esforços en defensa de Benicarló”.

Juanma Cerdà ha manifestat el seu desig de “treballar braç a braç” per “millorar tot allò que no funciona”. “Tots som importants i tots som capaços de donar el millor de nosaltres mateixos en defensa del nostre poble. A això apel·le, a la capacitat de cadascun per a aconseguir enteses que sumen a la nostra ciutat”. “Nosaltres, com ho hem fet des del minut zero, mantenim la mà tendida i l’escolta activa per a fer-ho possible. Qui desitge treballar amb aquestes premisses té les portes obertes, perquè aquesta nova etapa que hui comença es construeix sobre una única ideologia i es diu Benicarló”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar