Juanma Cerdá garanteix “un ajuntament obert” que convertisca als veïns en els protagonistes del futur de Benicarló

“Cal prendre decisions i emprendre projectes de manera immediata”, considera el candidat del PP a l’alcaldia de Benicarló. “I l’opinió dels ciutadans compte”. “No fer-ho ens ha portat on estem i hem de canviar les coses”

Per a Juanma Cerdá, “és primordial i urgent reobrir la piscina municipal” i promoure inversions “comptant amb l’opinió dels afectats”. “Escoltar a Benicarló és bàsic per a donar les millors solucions als problemes”. “Hi ha una altra manera de governar”, indica

El candidat del PP a l’alcaldia de Benicarló, Juanma Cerdá, mostra el seu compromís de convertir l’Ajuntament de Benicarló en una institució de govern obert “que convertisca als veïns de la localitat en els vertaders protagonistes del futur del municipi”.

Així ho ha defensat Cerdá qui ha mostrat el seu desig “de canviar les coses” per a millorar, “de la mà dels nostres veïns”, tot allò “que no funciona”. “Som conscients que hi ha prioritats absolutes, com és el cas de la piscina coberta, que és un objectiu primordial i urgent”.

No obstant això, “hi ha altres projectes que hem d’emprendre i desitgem fer-ho sempre tenint en compte l’opinió dels afectats”. “Perquè no fer-ho ens portarà on estem, al malestar, indignació i protesta de veïns que veuen com s’inicien projectes sense tindre en compte el seu punt de vista”.

Per a Cerdá, “governar no significa imposar”. “És evident que la gestió d’un municipi suposa prendre decisions, però estic convençut que les millors solucions sempre arriben d’un procés de participació, on s’escolte a totes les parts i s’arribe a una entesa per a tractar de millorar i avançar. Aqueix és el camí i estic convençut que entre tots podrem aconseguir-lo perquè Benicarló comence a guanyar i deixe de perdre”.

A més de la piscina coberta, Cerdá creu que hi ha projectes, com és el cas de les obres del bulevard o el conegut com a Eix Cívic, “que s’han projectat sense el suport ni dels veïns ni usuaris de l’entorn, ni tampoc amb els comerços que poblen aquest traçat o els transportistes”. “Tinc clar que per molt d’interés que hi haja a desenvolupar una infraestructura, si no es comparteix i debat de manera oberta, acabarà fracassant”.

Per això, assenyala el candidat a l’alcaldia de Benicarló pel PP, “estic decidit a conversar i debatre, perquè les diferències ens sumen i ens enriqueixen. En definitiva ens fan millors com he traslladat en diferents reunions a professionals, associacions i veïns en general”. “Cal escoltar les persones per a buscar les millors solucions”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar