Juan Ramón Rallo serà el mantenidor de les Festes Patronals de Benicarló 2024

Rallo és economista, escriptor i professor universitari, i és conegut per la seua presència mediàtica en espais d’anàlisi econòmica.

Les Festes Patronals 2024 ja tenen mantenidor. Es tracta de l’economista, escriptor i professor universitari Juan Ramón Rallo, que serà l’encarregat de pronunciar el pregó inaugural de les Festes Patronals la nit del 17 d’agost. Així ho ha informat l’alcalde, Juanma Cerdá, a la Junta de Portaveus, abans que el Ple aprove oficialment el seu nomenament.

Juan Ramón Rallo Julián (Benicarló, 1984) és llicenciat en Economia i llicenciat en Dret. És Doctor en Economia i Doctor Honoris Causa en Ciències Socials per la Universitat Francisco Marroquín. Actualment, és professor i degà de la Escuela de Grado en la Universidad de las Hespérides i professor a la Universidad Francisco Marroquín.

Col·labora habitualment en premsa amb mitjans com El Confidencial i La Razón i, sobretot, divulga diàriament l’economia a través de les seues xarxes socials, especialment en el seu canal de YouTube, on publica vídeos sobre liberalisme, actualitat, política i economia. Actualment té quasi 750.000 persones subscrites.

Ha escrit diversos llibres, entre els quals destaquen ‘Una revolución liberal para España’, ‘Liberalismo: los diez principios básicos del orden político liberal’ i la seua última obra, de vora 2.000 pàgines, ‘Anti-Marx: crítica a la economía política marxista’.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar