Josep Lluis Segura nou secretari de Més Compromís a Benicarló i comptarà amb una executiva renovada

El nou secretari local anima a la mobilització de la gent d’esquerres i valencianista de Benicarló per millorar entre tots i totes la localitat i la qualitat de vida de la ciutadania

Benicarló, 4 d’octubre de 2021

Josep Lluis Segura, actual regidor de Compromís, ha assumit aquest cap de setmana en el I Congrés de Més Compromís la secretaria local. Segura comptarà amb una executiva regeneradora, amb presència de joves i que reflexa la bona sintonia existent al col·lectiu en l’actualitat. El nou secretari local ha manifestat sentir “il·lusió” per assumir la secretaria local i per afrontar els reptes de fer atractiu i amplificar el missatge de la formació i fer-lo arribar a la major part possible de la població. 

Per això en aquesta candidatura s’ha apostat per un procés de regeneració del partit on cal destacar la forta presència dels joves a la nova executiva i de la bona sintonia que hi ha actualment al col·lectiu.  Estos elements tornaran a ficar a Més Compromís al lloc que li correspon en l’escena política benicarlanda si aconseguim mobilitzar la gent d’esquerres i valencianista de la ciutat”, ha dit. “Per això cal sumar per integrar tothom qui vulga treballar per a fer de Benicarló la ciutat que tots i totes desitgem”, ha afegit Segura.

El representant de Més Compromís va destacar la recuperació del pols polític front als problemes, retards en urgències i mala gestió (bulevard N340, piscina, Generacció) i va acusar l’equip de govern de “vendre fum” i d’actuar amb supèrbia, formes sectàries i poca empatia des de la majoria absoluta.

En el seu parlament Segura va tindre un emocionat record en la memòria de Ximo Bueno, primer regidor valencianista de la localitat que va tindre un paper fonamental en l’educació i en la cultura a Benicarló.

NOVA EXECUTIVA:

Secretaria LOCAL

Josep Lluís Segura i Monterde

Secretaria d’Organització, Finances i Acció Institucional 

Marta Escudero Albor

Secretaria de Comunicació 

Jordi Maura Posas

Secretaria de Coordinació de Sectorials

Concepció Puchol i Campos

Secretaria d’Estratègia i Acció Política

Maria Coll Nieto

ADJUNT de Coordinació de Sectorials

Joan Manuel Ferrer Meseguer

ADJUNT d’Estratègia i Acció Política

Ivan del Castillo Àvila

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar