Ilde Añó (PSPV-PSOE Benicarló) multiplica les seves reunions amb el teixit associatiu de Benicarló

El candidat socialista a l’alcaldia busca implicar a la majoria d’agents socials en el seu projecte de futur per a la ciutat

Ilde Añó, el candidat del PSPV-PSOE a l’alcaldia de Benicarló, s’ha reunit en els últims dies amb diferents associacions i col·lectius de la ciutat amb l’objectiu de ‘continuar escoltant les necessitats i demandes de tots els agents socials de la ciutat i convertir el nostre projecte de futur en un projecte comú’, en paraules d’Añó.

La setmana passada, l’actual primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Benicarló, es va reunir amb el club d’atletisme Baix Maestrat, amb el club de triatló Basiliscus i amb el Benicarló Base Futbol, en la qual també va participar el regidor d’esports, Fernando Jovani. En les reunions amb aquests clubs esportius, el candidat socialista va poder intercanviar opinions sobre la situació actual de l’esport benicarlando i les necessitats de tots dos clubs, i els clubs esportius en general.

En aquestes trobades, les principals demandes per part dels clubs esportius eren la millora i ampliació d’algunes de les instal·lacions esportives del municipi, així com es va proposar per part d’aquests clubs esportius, la possibilitat que les subvencions que reben aquestes associacions per part de l’ajuntament fossin superiors en els pròxims anys.

Però no sols amb clubs esportius s’ha reunit Ilde Añó en aquests últims dies. El candidat socialista també s’ha reunit amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer i amb la coordinadora de Penyes.

Aquestes dues associacions han mostrat la voluntat que continue la bona relació i col·laboració entre l’ajuntament i les mateixes, així com des de la coordinadora de Penyes han transmès al candidat socialista la necessitat, entre altres qüestions, de tenir un espai definitiu per a aquesta.

Ilde Añó valora molt positivament aquestes reunions ‘pel bon acolliment que han tingut per part de les associacions i el bon clima de treball que s’ha generat, una cosa necessària per a poder impulsar un projecte transformador global a la nostra ciutat’.

Segons fonts del PSPV-PSOE, aquesta ronda de reunions del candidat es mantindrà durant les pròximes setmanes.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar