Ilde Añó Lores serà el candidat socialista a l’alcaldia de Benicarló

El candidat socialista ha obtingut el suport majoritari de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE de Benicarló. 

Amb la proclamació oficial d’Ilde Añó com a candidat socialista a l’alcaldia de Benicarló, el passat dia 30 de setembre, es va posar fi al procés orgànic intern, on la militància de l’Agrupació Local de Benicarló va donar suport d’una manera majoritària a Ilde Añó, que va superar amb escreix el nombre d’avals màxims que exigien les bases de les primàries.

El PSPV-PSOE de Benicarló demostra així que és un partit unit en què totes i tots  remem en la mateixa direcció i dona, una vegada més, una lliçó de democràcia  interna davant d’altres partits i organitzacions que trien els seus candidats a dit.  En el nostre cas, tots els companys i companyes del partit han tingut el dret a  presentar-se com a precandidats.

lde Añó es converteix així en el primer candidat oficial a ocupar el lloc d’alcalde el  2023. La resta de partits encara no han proclamat els seus candidats/es a  l’alcaldia.

Añó ha agraït als companys i companyes de partit la confiança atorgada per revalidar l’alcaldia. I ha afegit que és un orgull com a benicarlando continuar la feina començada.

Il·lusió i moltes ganes de treballar per als benicarlandos i benicarlandes, des de  l’honestedat, amb la intensitat i la responsabilitat que ha demostrat en aquests darrers anys.

A la legislatura de 2015-2019 va ocupar les regidories de Festes i Falles, així com la de Brigada, Obres i Serveis. A l’actual legislatura, 2019-23, com a regidor de Governació i Policia, i repetint a Brigada i Obres. Jove i sobradament preparat. Ha treballat colze a colze amb la companya i actual alcaldessa Xaro Miralles, compartint 8 anys de govern municipal.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar