Este dijous arranquen les Jornades del Polp de Benicarló amb la mostra gastronòmica

La degustació de pinxos, el dijous a les 19 al Magatzem de la Mar, donarà el tret de sortida a les Jornades amb 650 racions elaborades amb polp i peix de llotja.

Benicarló ja ho té tot a punt per a les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja, un dels esdeveniments més importants del calendari gastronòmic de la ciutat. L’acte inaugural d’aquesta 14a edició serà, com és costum, la mostra gastronòmica, una oportunitat per tastar els pinxos que oferiran bars i restaurants benicarlandos durant el transcurs de les jornades, del 23 de setembre a l’1 de novembre.

La mostra gastronòmica tindrà lloc al Magatzem de la Mar a partir de les 19 hores i s’estendrà fins que s’acaben les 650 racions de pinxos de polp i peix de llotja preparades per a l’ocasió. El preu de cada pinxo serà de 3 euros i el de la beguda d’1,5 euros. Es podran consumir dins del propi recinte, a una zona habilitada, però també existeix l’opció de take away, d’agafar els pinxos i emportar-se’ls.

Els tiquets ja es poden adquirir a través del web benicarloevents.com, i també es podran comprar de manera presencial acudint des de demà dimarts fins dijous a les 13.30 hores a l’Oficina de Turisme de Benicarló. També es podran comprar entrades el mateix dijous durant la mostra gastronòmica fins a fi d’existències.

Una programació gastronòmica completa

Al llarg de setembre i octubre Benicarló es bolcarà en les activitats dedicades a les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja. Amb una participació rècord de 26 bars i restaurants, es podran degustar els productes de la mar benicarlanda de tres maneres diferents: tapes a 6 euros, menú de 4 pinxos a 18 euros i menú degustació a un preu lliure fixat per cada restaurant.

A més, per als que vulguen conéixer més a fons el producte i les professions que l’envolten, hi haurà un seguit d’activitats que complementaran l’oferta gastronòmica. Per una banda, el Mercat Central serà l’escenari de dos show cooking amb polp i peix de llotja, els dies 8 i 29 d’octubre. Per una altra, també s’ofereix l’oportunitat d’aprofundir en l’entorn del producte un cop arriba a terra, amb les visites guiades marineres, els dies 12 i 30 d’octubre, que mostraran la llotja, el port i el Museu dels Mariners.

A més, els xiquets també podran aprendre a través del taller infantil «Teixint, teixit…», una iniciativa per apropar als més menuts la feina de les remendadores de xarxes, que tindrà lloc els dies 15 i 22 d’octubre.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la