Es reprenen les visites de familiars a les persones residents del Geriàtric i El Collet

Es reprenen les visites de familiars a les persones residents del Geriàtric i El Collet

El Geriàtric Sant Bartomeu i la Residència El Collet han recuperat les visites de manera gradual i prioritzant la seguretat per damunt de tot. Tornar a permetre-les era important per a la salut mental de les persones usuàries i dels seus familiars.

Els centres residencials de l’OACSE ja estan en condicions de reprendre les visites de familiars a les persones usuàries, una vegada superades les situacions de risc sanitari provocades per la pandèmia de la covid-19. Tot i això, les visites es fan prioritzant la seguretat per damunt de tot.

En concret, el Geriàtric Sant Bartomeu es troba en situació de vigilància de control sanitari grau 0 des del 9 de febrer, i les visites s’han recuperat des d’aquest dilluns. En canvi, la Residència i Centre de Dia el Collet es troba en situació de vigilància de control sanitari grau 0 des de primers de gener, i les visites es van reprendre a mitjans de mes.

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdá, ha remarcat que «tornar a permetre les visites i els contactes amb els residents era una necessitat per a la salut mental de tots». Cerdá també ha recordat que «no ens hem de relaxar i, per tant, les visites es fan a poc a poc i amb totes les mesures de seguretat».

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar