Es reprenen les reunions dels representants del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència

Després d’un any i mig sense trobar-se de forma presencial, els membres del Consell Municipal de la Infància i la Adolescència de Benicarló han représ les reunions per a continuar treballant aspectes relacionats amb la seua funció dins del futur Consell i plantejar les seues propostes en relació a temes com el mediambient, l’oci, el ciberassetjament, la salut, la cultura o l’educació.

Els components del Consell han dut a terme una dinàmica sobre drets humans, llibertat d’expressió, dret a l’alimentació, a la sanitat o a l’educació i han treballat aspectes com la diversitat.

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdá, ha destacat que «aquesta primera trobada després de la pandèmia ens ha permés recuperar la dinàmica de treball i mantindre la il·lusió per construir un Benicarló millor».

Gemma Cerdá ha explicat que «hem aprofitat per a incidir en la importància que té la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits» i ha assegurat que «continuarem fent aquestes reunions fins que puguem constituir oficialment el Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència, que esperem que siga en breu».

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar