Els 30 anys de la Festa de la Carxofa, a través d’una exposició

Les regidories de Turisme i Agricultura han preparat una exposició commemorativa dels 30 anys de la Festa de la Carxofa a través dels cartells anunciadors que han il·lustrat la festa al llarg de tots aquests anys.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles i les regidores de Turisme i Agricultura, Isabel Cardona i Inma Díaz, han inaugurat la mostra, acompanyades d’algunes de les entitats i associacions que han acompanyat la Festa des del seu naixement: l’Associació de la Dona, l’Associació de les Dones Llauradores i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Carxofa de Benicarló.

La mostra recull els cartells més antics, alguns dels quals d’autors desconeguts, i altres de més moderns, entre els quals trobem les obres firmades per Manuel Boix, Paula Bonet, Javier Mariscal o Ibán Ramón. En definitiva, és una recopilació gràfica dels 30 anys de la Festa que reflecteix l’evolució de la Festa des dels inicis fins a l’actualitat.

La mostra, dissenyada per l’arquitecta i il·lustradora Anna Fonollosa, es podrà visitar fins al 5 de març al claustre del Mucbe.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar