El taller d’ocupació de dones ‘Dinamízate 2022’ comença les pràctiques al Mucbe

Les 10 dones que hi participen obtindran dos certificats de professionalitat relacionats amb activitats de temps lliure, un sector cada vegada més demandat.

Les 10 dones que des de finals de desembre participen en el taller d’ocupació de dones ‘Dinamízate 2022’ han començat a fer les pràctiques al Mucbe, donant suport en els tallers d’activitats adreçats als centres educatius de primària i secundària. Concretament, les alumnes participen de manera activa en els tallers Terra d’Ibers, Dones d’avantguarda, Santa Càndida i Museu dels Mariners

Paral·lelament a les pràctiques, les 10 alumnes fan classes teòriques que completen amb formacions complementàries en matèries específiques. Concretament, divendres passat van finalitzar una formació en Prevenció de Riscos Laborals de 30 hores, amb la qual cosa van obtindre una titulació que millora notablement el seu currículum i la seua ocupabilitat.

El Taller d’Ocupació de dones ‘Dinamízate 2022’ va començar el passat 26 de desembre, fruit de la subvenció concedida a l’Ajuntament de Benicarló per la Generalitat Valenciana a través de Labora.

Una vegada completat el taller, que s’allargarà durant 12 mesos, obtindran dos certificats de professionalitat: un de nivell 2 de «Dinamització d’Activitats de Temps lliure infantil i juvenil»; i el següent, de nivell 3, de «Direcció i coordinació d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil», de manera que podran millorar les seues possibilitats d’inserció laboral en un sector cada vegada més demandat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar