El PSPV-PSOE de Benicarló renova la seua seu per fer-la més oberta a la ciutadania

L’agrupació renova les seves instal·lacions amb l’objectiu d’oferir un espai més pròxim i de diàleg 

Amb la data electoral molt a la vora, el PSPV de Benicarló renova la imatge de la seua seu, situada al carrer Ferreres Bretó, amb l’objectiu d’oferir un espai obert a la ciutadania. Aquest espai va cel·lebrar ahir la seua inauguració, que va comptar amb la presència destacada de José Muñoz, Secretari d’Organització del PSPV-PSOE; Samuel Falomir, Secretari General del PSPV-PSOE de la província de Castelló i d’Ana Besalduch, Secretària General del PSPV-PSOE de Ports-Maestrat. 

Ilde Añó, candidat socialista a l’alcaldia de Benicarló i amfitrió de la jornada, manifestava els seus desitjos de participació de la ciutadania en el seu nou projecte: “Assumeixo amb il·lusió la responsabilitat de continuar construint un Benicarló millor duent a terme el meu projecte per al nostre poble. En aquest camí m’agradaria comptar amb tots i totes vosaltres, per a construir el projecte que Benicarló mereix es imprescindible l’escolta activa.” 

Amb aquest objectiu, Añó ha anunciat que l’oficina serà un espai de ”diàleg i trobada amb la ciutadania” i és per això que estarà oberta al públic de dilluns a divendres en horari de 10.30 h a 12.00 h i de 18.30 h a 20.00 h. En paraules del candidat: “La proximitat i la participació són dues dels eixos que vertebren el meu projecte per a Benicarló. Des del PSPV Benicarló apostem per escoltar la ciutadania, saber què pensen i quines són les seves necessitats. La política no es pot fer política donant l’esquena a la gent sinó construint ponts i fent-nos responsables del que els nostres veïns i veïnes necessiten.” 

A més, el secretari general local, Carlos Flos, ha anunciat que la candidatura va a obrir una nova via de comunicació amb la població. L’agrupació està treballant per a posar en marxa un canal de WhatsApp per a atendre les propostes i preocupacions de la ciutadania.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar