El PSOE es manifestarà el dimarts i dimecres a benicarló reivindicant el nou ies ramon cid el sindicat d’estudiants ha convocat dos dies de vaga unint-se a la reivindicació

El PSPV-PSOE estarà el dimarts dia 20 en la manifestació que s’ha convocat  davant de l’institut (IES) Ramón Cid de Benicarló per a protestar per la decisió  de la Conselleria d’Educació de treure l’obra de remodelació i modernització  d’aquest centre del Programa Edificant que va posar en marca el Govern de Ximo  Puig.

El PSOE és un dels col·lectius convocants de la protesta que tindrà continuïtat  en dos dies de vaga, 20 i 21 de febrer, convocada pel Sindicat d’Estudiants del  mateix centre que s’adhereix a la reivindicació.

Les manifestacions, la primera el dimarts 20 a la 11 davant de l’Institut Ramón  Cid i la segona el dimecres 21 davant de l’Ajuntament són conseqüència de  l’expedient obert per la Conselleria per a declarar la lesivitat contra la delegació  de competències atorgada als ajuntaments per a portar endavant aquests  projectes.

A les concentracions-manifestacions acudiran els representants del PSOE de  Benicarló i de la comarca així com integrants de la Mesa comarcal d’educació  que el PSPV de Ports Maestrat va posar en marxa el mes passat.

El grup municipal socialista de Benicarló s’ha reunit amb la direcció i amb  representants de l’AMPA de l’IES Ramón Cid a fi de facilitar-los tota la informació  de que disposa i demanar que s’uneixin a la reivindicació perquè les obres del  centre no es retardin sense fonament.

El PP i Vox no respecten a Benicarló” 

El portaveu municipal del PSPV-PSOE a Benicarló, Ilde Añó, ha lamentat la  decisió del Govern de PP i Vox “després de dos anys d’intens treball de l’equip  municipal anterior, que vam tenir nombroses reunions a Castelló tant de  l’alcaldessa i delegada d’educació, com dels tècnics d’urbanisme, direcció del  centre i presidenta de l’AMPA. Just quan ho teníem tot llest per a portar endavant  la imprescindible reforma, l’actual govern de PP Vox ho paralitza, la qual cosa suposa una falta de respecte d’aquests partits cap a la ciutat de Benicarló en un  edifici amb greus deficiències”.

Cal recordar que en aquests moments el Ramón Cid presenta finestres i portes  trencades, banys inoperatius, no hi ha sistema de climatització, no disposa de  connexió d’Internet i per si no fos prou incompleix la normativa en matèria  d’inclusió o accessibilitat a persones amb discapacitat.

Amb la retallada de 122 milions perilla la construcció de 3 centres a la  comarca 

Per la seva part el president de la mesa comarcal d’educació del PSPV-PSOE,  Queremón Riba ha recordat que “precisament la Mesa es va crear per a  reivindicar el programa Edificant que s’ha demostrat una eina eficaç com s’ha  plasmat en el nou col·legi de Canet, en el de Vinaròs o el de Sant Mateu. Amb la  retallada de 122 milions dut a terme pel govern de PP VOX a la nostra comarca  perilla la construcció del Ramón Cid, també del cinquè col·legi de primària de  Benicarló o de les noves escoles per a Xert, per citar alguns projectes que  estaven avançats dins del programa Edificant “.

El PSPV-PSOE lamenta la tèbia reacció de l’alcalde de Benicarló Juanma Cerdà  davant la decisió de la Conselleria i tenint en compte que la mateixa perjudica  greument centenars de joves benicarlandes i benicarlandos.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la