El PSOE es bolca en la concentració de protesta per la decisió de la Generalitat de parar l’expedient de remodelació integral de l’IES Ramón Cid

El grup municipal socialista de Benicarló encapçalat per Ilde Añó, va participar ahir en la concentració davant de l’IES Ramón Cid per a protestar per la decisió del Govern de PP Vox de paralitzar “sine die” l’expedient del programa Edificant respecte a aquest Institut de Benicarló.

En l’acte de protesta han participat molts dels centenars d’alumnes amb què compta el centre a més de nombrosos pares i representants de la comunitat educativa, que s’han sumat a la convocatòria del sindicat d’estudiants del centre, que demanen al govern de PP-Vox en la Generalitat que rectifiqui la decisió de paralitzar l’expedient que ja es trobava molt avançat per a iniciar les obres de modernització.

Nombrosos representants del PSPV-PSOE han assistit a la concentració per a donar suport a les reivindicacions dels convocants, cas del Secretari General Provincial i diputat provincial Samuel Falomir, la Secretària General de la comarca i diputada autonòmica, Ana Besalduch, l’alcaldessa de Calig Ernestina Borrás el portaveu a Peníscola i president de la mesa d’Educació del PSOE a la comarca, Queremón Riba, la diputada provincial Rut Sanz i el diputat autonòmic José Luís Lorenz.

Ilde Añó ha agraït el suport dels càrrecs orgànics i electes del PSOE així com dels estudiants que van convocar la protesta hi ha recordat que era un projecte que estava molt avançat en la tramitació.

El grup municipal socialista de Benicarló ha volgut recordar que durant la passada legislatura l’equip de govern del PSOE va treballar molt al costat del departament d’urbanisme, la direcció de l’IES, la presidència de l’AMPA així com els tècnics de la Conselleria d’Educació per a portar avant aquesta remodelació integral del Ramón Cid. En aquest aspecte assenyalen que el mes de juliol es va signar la delegació de competències, que era el pas previ per a redactar el projecte. Si el projecte no s’executa la ciutat de Benicarló perdrà 19 milions d’euros d’una obra que estava pràcticament llesta per a iniciar les obres.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar