El president de la Diputació de Castelló, Jose Martí visita les Falles de Benicarló

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha visitat avui les Falles de Benicarló en una mostra de suport institucional a les falles més al nord de la província.

El president ha visitat la Falla El Caduf, guanyadora del primer premi, i la Falla El Campanar, primer premi en la categoria infantil

José Martí ha reiterat la importància de les Falles en el teixit econòmic i social de la província i ha felicitat tota la família fallera de Benicarló pel seu treball i compromís.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha agraït la presència del president i ha recordat que la Diputació de Castelló col·labora activament amb les Falles de Benicarló subvencionant les bandes de música que participaran demà dissabte en l’Ofrena de flors a la Mare de Déu de la Mar així com altres despeses com ara la pirotècnia o les lluminàries.

Xaro Miralles també ha afegit que «enguany, per ser el 50 aniversari, la Diputació ha fet una aportació especial a les comissions falleres» i ha subratllat que «les Falles no només són festa, sinó que són economia, són cultura i són patrimoni de tots».

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar