El PP acusa el PSOE d’humiliar a Benicarló amb el tancament de la piscina, el bloqueig del bulevard i la paràlisi d’inversions

  • El president local del PP, José Antonio Redorat, lamenta que el càstig de l’esquerra a la ciutat “es traduïsca en retallades que atempten contra el benestar ciutadà i incapacitat en la gestió, amb sobrecostos absolutament injustificats”
  • El líder del PP a la ciutat reivindica “un Benicarló de tots” en el qual “s’invertisca per a obrir prestacions” enfront de qui “retalla per a tancar serveis. Benicarló és el nostre orgull”

27 d’abril 2022.- El Partit Popular de Benicarló ha reivindicat una ciutat “pròspera i de talent” enfront de set anys de maltractament socialista que han humiliat a la ciutat “amb el tancament d’una piscina municipal, la paralització de les obres estratègiques del bulevard i el sobrecost dels fems el contracte dels quals el PSOE ha tardat set anys sense licitar”.

José Antonio Redorat, president local del PP a la ciutat, ha reivindicat “un Benicarló de tots” en el qual “s’invertisca per a obrir prestacions” enfront de qui “retalla per a tancar serveis”. “És indignant que una ciutat de la grandària de Benicarló haja de suportar el càstig d’un alcaldessa que hauria de trepitjar més els carrers de la ciutat i menys els despatxos de la Diputació, on s’amaga per a fugir del desgovern que ha sembrat a la nostra ciutat”.

En el seu doble vessant de diputada provincial, “Xaro Miralles desatén les seues obligacions i s’acull sota el càrrec de diputada per a donar l’esquena als problemes d’una ciutat que mereixen tota l’atenció”. “És la que demandem per al nostre municipi perquè no sols hi ha serveis retallats, hi ha infraestructures bàsiques com a voreres i carrers que estan destrossades i prestacions que han deixat d’oferir-se al ciutadà per un PSOE incapaç de gestionar solucions”.

És el cas de la piscina municipal que continua tancada “provocant un càstig immerescut no sols als professionals d’un club que han hagut de buscar alternatives fora de Benicarló. També a milers de ciutadans que s’han quedat sense un recurs que no sols és oci, és salut”. I tal com explica Redorat, “la piscina, que és un orgull per a la ciutat, s’ha convertit en l’emblema de les nefastes polítiques socialistes”.

“Un càstig que el PSOE estén al bulevard, les obres del qual es van iniciar en 2019 i estan generant riscos entre els vianants, el trànsit rodat i una pèrdua d’oportunitats econòmiques estratègiques per a la nostra ciutat”. “Carrils estrets, falta d’accessos adaptats als vianants i una mala planificació per part del PSOE han convertit aquest traçat en la vergonya més sagnant que Benicarló ha patit”.

I des del PP, “defensem les polítiques útils que invertisquen i garantisquen la qualitat de vida dels ciutadans, en lloc de retallar prestacions que han convertit a Benicarló en territori vulnerable”. “Les que frenen el malgaste que el PSOE ha replicat cada mes durant set anys perquè es negava a licitar un nou contracte de fems. La seua droperia ens ha eixit cara als veïns que hem pagat de més per un servei que amb un contracte ens haguera costat bastant menys”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar