El Ple de Benicarló aprovarà la suspensió de la taxa d’ocupació de la via pública per al segon semestre de 2021

Es beneficiaran bars, restaurants i cafeteries i també els paradistes del mercat ambulant, als quals ja se’ls havia aplicat la suspensió per a tot l’any actual. La mesura, que amb les anteriors suspensions encadenarà un any i mig sense cobrar-se, pretén frenar les conseqüències de la covid-19 i ajudar a reactivar l’economia local.

El Ple de l’Ajuntament de Benicarló previst per a aquest dijous aprovarà la suspensió de la taxa d’ocupació de la via pública per al segon semestre de l’any 2021, amb l’objectiu d’ajudar els hostalers locals a fer front a la crisi provocada per la covid-19.

 La suspensió, que ja es va aplicar el segon semestre de 2020 i el primer de 2021, beneficiarà bars, restaurants i cafeteries. Als paradistes del mercat ambulant ja se’ls havia aplicat la suspensió per a tot l’any actual.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha declarat que «hem pres aquesta mesura perquè volem contribuir a reduir la pressió fiscal sobre els establiments de Benicarló per a frenar les conseqüències de la covid-19 i també per a ajudar a reactivar l’economia local».

Per la seua part, el regidor d’Economia i Hisenda, Carlos Flos, ha remarcat que «com a administració local, intentem reduir tot allò que podem per a beneficiar els establiments, per això mentre siga necessari seguirem adoptant aquestes mesures».

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar