El Ple de Benicarló aprova per unanimitat la sol·licitud d’ajudes per a la millora del polígon

El Ple aprova per unanimitat la sol·licitud d’ajudes per a la millora del polígon

Entre les actuacions que s’inclouen en el projecte de modernització del polígon industrial El Collet destaca l’habilitació d’una zona perquè puga servir com a aparcament de camions. També està prevista la millora dels accessos, de la senyalització i la instal·lació de càmeres de seguretat, tot per 199.992,59 euros.

El Ple de l’Ajuntament de Benicarló ha aprovat per unanimitat participar en la convocatòria d’ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics, uns projectes que en el cas de Benicarló se centren en el polígon industrial El Collet.

En concret, des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha elaborat un projecte amb actuacions de millora i modernització per al polígon per un valor de 199.992,59 euros. Entre les actuacions subvencionables destaca l’asfaltat i la il·luminació d’una zona perquè servisca com a aparcament de camions. A més, també s’ha projectat la millora dels accessos, de la senyalització horitzontal i la instal·lació de càmeres de seguretat CCTV per tal de millorar la vigilància.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar