El Mucbe registra 3.065 visites durant el primer mes de ‘Terra d’ibers’

L’exposició permanent, junt a la mostra «This is pop!» i la XX Exposició d’Art Infantil han ajudat a augmentar el nombre de visitants, que durant els últims mesos estaven al voltant dels 1.000. La millora de la situació de la pandèmia i la reducció de les restriccions sanitàries també han ajudat a augmentar el nombre de vistes.

Des de la inauguració de l’exposició «Terra d’ibers» el passat 30 d’abril, el Mucbe ha augmentat considerablement el nombre de visitants, fins a situar-los en 3.065 durant l’últim mes, al voltant de tres vegades més que en els mesos anteriors, que se situaven entorn dels 1.000 visitants.

A banda de l’exposició permanent, el museu ha comptat aquest mes amb altres dos grans atractius, com la mostra «This is pop!», que encara es podrà veure fins a l’1 d’agost, i la tradicional XX Exposició d’Art Infantil.

La millora de la situació de la pandèmia i la reducció de les restriccions sanitàries també han ajudat a augmentar el nombre de visites, especialment amb la recuperació de les visites de grups escolars, tant d’escoletes infantils com de centres d’educació primària i secundària, però també de visitants de fora de Benicarló.

Actualment, el Mucbe està obert de dimarts a diumenge amb un aforament del 75%, tal i com exigeixen les normes sanitàries.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar