El Govern valencià de PP Vox ajorna “sine die” el nou institut Ramón Cid de Benicarló

El portaveu del grup municipal socialista de Benicarló, Ilde Añó, denúncia  l’ajornament indefinit de la construcció del nou IES Ramón Cid per part de  la Generalitat segons el manifestat pel director general d’infraestructures  educatives, Rafael Valcárcel que aquest dimarts ha visitat el centre. 

Valcárcel en la seva visita a Benicarló ha comunicat que segueix endavant  amb l’expedient de lesivitat obert per l’actual Executiu autonòmic contra els  últims decrets signats pel govern del “Botànic” i entre aquests decrets es  troba el que afectava la construcció del nou Ramón Cid. 

Añó lamenta que aquesta decisió és “una maçada per a l’educació  secundària a la ciutat perquè tot el treball que s’havia fet fins ara, i  que estava ja molt avançat, per a poder fer el projecte  d’enderrocament i construcció del nou institut, es tira a les  escombraries. Paral·lelament, es condemna als estudiants de  Benicarló per temps indefinit a continuar en una infraestructura que  no està en sintonia amb la normativa vigent en matèria de seguretat i  accessibilitat”. 

El portaveu municipal socialista assenyala que ara la Conselleria diu que el  projecte i l’obra la realitzarà directament, la qual cosa sens dubte suposa  tornar a començar i sabent de l’escàs personal amb què compta la  Conselleria d’Educació per a aquests menesters “dubtem molt que en un  termini inferior a dos anys puguin començar les obres, i això suposarà  que els estudiants hauran d’esperar cinc o més anys per a poder  gaudir d’un nou centre com estava previst sota el govern de Ximo  Puig”. 

Ilde Añó ha afirmat que des del PSPV-PSOE de Benicarló es reivindicarà i  lluitarà perquè la ciutat tingui l’IES que es mereix, començant per exigir que  garanteixin una data d’execució de projecte i d’obra.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar