El Festival Gastronòmic de Benicarló seduirà al públic amb deu ‘showcooking’ amb Estrella Michelin

  • La cita, organitzada amb motiu del bicentenari de la Diputació de Castelló, serà del 21 al 23 d’octubre •
  • L’esdeveniment es convertirà en el gran aparador dels productes i les empreses que s’agrupen sota la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’
  • Hi haurà zona expositiva, espais per a menjar, informació de destins, àrees de descans, i estarà amenitzat per espectacles i actuacions musicals

 

El compte enrere ha començat per al que serà el gran esdeveniment gastronòmic provincial organitzat per la Diputació de Castelló amb motiu del 200 aniversari de la institució provincial. Es tracta del Festival Gastronòmic que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d’octubre en el passeig Manuel Azaña, enfront del Parador de Benicarló i que comptarà, com un dels seus múltiples atractius, la demostració de deu ‘showcooking’ amb Estrella Michelin.

Cadascun dels reconeguts cuiners farà una exhibició de les seues millors habilitats culinàries per al delit dels assistents. Així, Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci de Restaurant Atalaya d’Alcossebre seran els primers en posar-se davant dels fogons i ho faran el divendres 21 d’octubre a partir de les 12.00 hores. A la vesprada, a les 20.00 hores, serà el torn de Ricardo Sostres de Restaurant El Retiro a Llanes (Astúries).

El dissabte estaran Bernd H. Knöller del restaurant Riff de València (11.30 hores); Jaime Uz de Restaurant Arbidel a Ribadesella (13.00 hores); Raúl Resino de Restaurant Raúl Resino de Benicarló (17.00 hores); Germán Carrizo de Restaurant Fierro a València (18.30 hores) i Miguel Barrera de Cal Paradís a la Vall d’Alba (20.00 hores). El dissabte també hi haurà un ‘showcooking’ a càrrec de l’embotelladora d’oli d’oliva Pobill Ecològics de Càlig a les 10.30 hores.

Finalment, el diumenge es comptarà amb les exhibicions culinàries de María José Martínez de Restaurant Lienzo de València (11.00 hores); Alejandro Serrano de Restaurant Alejandro Serrano a Miranda de Ebro (12.00 hores) i Joaquín Baeza de Restaurant Rufete a Alacant (13.30 hores).

Més dades

El Festival Gastronòmic està vinculat a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’, està organitzat per la Diputació de Castelló i compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana. Comptarà amb un punt d’informació de l’esdeveniment i dels productes de ‘Castelló Ruta de Sabor’, zona expositiva per a productors i per a restauradors vinculats a la marca, barra per a la venda de begudes, espai en terrassa per a comensals, zona de destinacions turístiques, àrea de descans, zona infantil i escenari de cuina per a la celebració de ‘showcookings’. Tot això s’amenitzarà amb actuacions i espectacles musicals.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar