El director general de Centres Docents visita el Conservatori Mestre Feliu

Els responsables de la Conselleria d’Educació aprofiten per conéixer les instal·lacions i l’equip directiu

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i el regidor d’Educació, Carlos Delshorts, han rebut avui el director general de Centres de Docents, Jorge Cabo, i la cap del servei d’Ensenyaments de Règim Especial, Carmen Coret, que s’han desplaçat a Benicarló per a visitar el Conservatori Mestre Feliu.

El motiu de la visita ha estat conéixer de primera mà les instal·lacions del centre, que ja forma part de la Xarxa de Conservatoris de la Generalitat, i intercanviar impressions amb l’equip directiu, que ha pogut compartir amb el nou director general les necessitats del Conservatori.

Tant l’alcalde com el regidor d’Educació han agraït la visita dels responsables de la Conselleria d’Educació i han aprofitat per traslladar al director general la seua preocupació per la notícia apareguda aquesta setmana sobre la possibilitat que la Conselleria revise les obres de reforma de l’IES Ramón Cid. El director general ha transmés un missatge de tranquil·litat a l’alcalde i al regidor i ha confirmat que s’estan seguint els passos previstos.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar