El director general d’Administració Local visita l’Ajuntament de Benicarló

José Antonio Redorat es reuneix amb l’alcalde i l’equip de govern per a recollir les demandes de l’Ajuntament i coordinar l’accés a les diferents línies d’ajudes.

El director general d’Administració Local, José Antonio Redorat, s’ha reunit avui amb l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i membres de l’equip de govern per a conéixer de primera mà les necessitats de l’Ajuntament i les possibles accions a dur a terme per a contribuir al creixement de Benicarló.

Tant l’alcalde com el director general han destacat la «relació directa» entre el consistori i la direcció general d’Administració Local com a «pont per a fer arribar les peticions municipals al govern autonòmic».

«L’assessorament en matèria d’administració local és fonamental per a coordinar l’accés a les diferents línies d’ajudes que tenim a disposició dels ajuntaments», ha dit José Antonio Redorat.

Per la seua banda, l’alcalde ha qualificat la visita de «productiva» i ha posat en valor la «bona predisposició» de la Generalitat a l’hora d’atendre les demandes de l’Ajuntament.

L’alcalde i el director general s’han reunit també amb representants de la Mancomunitat de la Taula del Sénia per a concretar possibles línies d’actuació de cara als propers mesos.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar