El Concurs del Pinxo de la Carxofa comptarà amb un jurat de 4 estrelles Michelin

Els xefs Vicent Guimerà, de l’Antic Molí, Miguel Barrera, de Cal Paradís, Emanuel Carlucci i Alejandra Herrador, d’Atalaya, i María José Martínez, d’El Lienzo decidiran el pinxo guanyador. 12 participants aspiren al primer premi.

El Concurs del Pinxo de la Carxofa de Benicarló posa cada any el llistó més alt. Enguany, els 12 restaurants que hi participen hauran de captivar els exigents paladars d’un jurat que suma 4 estrelles Michelin en el seu palmarés: Vicent Guimerà, del restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona; Miguel Barrera, del restaurant Cal Paradís de la Vall d’Alba; Emanuel Carlucci i Alejandra Herrador, del restaurant Atalaya d’Alcossebre; i María José Martínez, del restaurant El Lienzo de València.

Cadascun dels participants elaborarà les seues propostes i presentarà els plats als jurats, que haurà de deliberar tenint en compte aspectes com el gust, la textura, l’aroma, la tècnica, l’organització o la presentació.

Enguany, com en les últimes edicions, el concurs compta amb dos categories: la de pinxo d’autor i la de pinxo tradicional. Cadascuna, amb tres premis.

El concurs se celebrarà en el magnífic entorn del Magatzem de la Mar el proper dilluns 16 de gener.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar