El Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló arriba a la 40a edició

Les obres es poden presentar fins al 17 de juliol i optaran a un premi de 3.000 euros.

La pintura prendrà un protagonisme especial a Benicarló aquest estiu gràcies al seu certamen, més conegut com a Biennal de Pintura. La Regidoria de Cultura ha convocat la 40 edició del Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló, destinat als artistes residents a Espanya (excepte els guanyadors del primer premi de les tres edicions anteriors).

Aquest certamen de pintura, amb gran repercussió i amb una forta consolidació a Benicarló, té l’objectiu de fomentar, desenvolupar i donar suport a la disciplina de les arts plàstiques i reconèixer el talent expressiu tant dels nous creadors com d’aquells artistes ja consagrats. Com demostren les edicions que s’han dut a terme fins ara, les obres guanyadores configuren un magnífic fons pictòric per a l’Ajuntament de Benicarló.

Pel que fa a les obres que optaran al concurs, tant la tècnica utilitzada com el tema son lliures. Les peces, que han de ser originals, es podran presentar fins al 17 de juliol i optaran a un premi de 3.000 euros. Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d’escollir l’obra guanyadora seran la qualitat expressiva, l’originalitat, la creativitat, la perfecció tècnica i artística, la composició i la dificultat.

El lliurament dels premis tindrà lloc dijous 18 d’agost al Mucbe. L’acte servirà també per a inaugurar l’exposició de les 20 obres que prèviament haurà seleccionat el jurat d’entre totes les que s’han presentat

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar