Dilluns es reprendran les obres a l’Eix Cívic per a rematar les actuacions pendents

Alguns dels treballs que han quedat pendents estan relacionats amb la il·luminació, la instal·lació dels tendals o la recol·locació d’algunes peces del paviment. L’Ajuntament obri la porta al diàleg amb veïns i comerciants per a acordar solucions que beneficien totes les parts.

El primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, ha anunciat avui que dilluns que ve, 22 d’abril, es reprendran els treballs a l’Eix Cívic «per a resoldre una gran quantitat de defectes i problemes que han quedat pendents després de finalitzar les obres».

Sorlí ha recordat que «les obres no es recepcionaran fins que tot estarà en perfectes condicions» i ha explicat que «just ahir vam arribar a un acord amb l’empresa constructora per a reparar tot allò que no estava ben fet» i que inclou treballs relacionats amb la il·luminació, la instal·lació dels tendals previstos en el projecte o la recol·locació d’algunes peces del paviment.

Respecte de l’ús i la mobilitat que afectarà l’Eix Cívic, el regidor ha avançat que «parlarem amb els veïns i els comerciants de la zona, que s’han constituït en associació, per a parlar dels problemes que suposa aquest Eix Cívic». Juan Pascual Sorlí ha detallat que «som conscients que tant els veïns com els comerciants han tingut i estan tenint dificultats, i el que volem és parlar amb ells, dialogar, mirar les possibles solucions i arribar a acords que beneficien a tots i perjudiquen el mínim possible».

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar