Comunicat de la Junta Local Fallera Benicarló

Reunits els presidents de les comissions falleres de Benicarló, l’alcaldessa de la  ciutat Sra. Xaro Miralles al costat del regidor de Festes i Falles Sr. Pedro Manchón, així  com el president de JLF de Benicarló, el vicepresident de JLF i la vicesecretaria de JLF,  s’ha arribat a un consens entre tots els presents, per a afrontar la celebració de les Falles. 

Després de valorar per part de les comissions falleres i exposar com és la situació  de cadascuna d’elles, s’ha decidit que siga cada falla qui opte per l’opció que li resulte  més favorable, ja siga la de plantar monument del 8 al 12 d’octubre de 2021 o si bé ho  desitja posposar-lo a març de 2022. 

La voluntat de bona entesa entre totes les comissions falleres respecte a aquesta  qüestió, deixa oberta la possibilitat que qualsevol comissió, que d’ara en avant, es puga  replantejar l’opció triada, s’adherisca a qualsevol d’aquestes. 

Com ja cal esperar, tot això es regirà per les mesures i protocols de seguretat  vigents en el moment. 

La Junta Local Fallera de Benicarló, així com l’Ajuntament de Benicarló,  manifesten el seu respecte per la decisió de totes i cadascuna de les comissions i  agraeixen l’empatia entre les comissions per a arribar a un enteniment, pel bé de  Benicarló i de la festa de les Falles. 

Per això, no cessaran en el seu suport i recolzament a totes les falles de la ciutat,  amb independència de la decisió que prenguen, amb la voluntat de salvaguardar el  benestar de totes elles. 

Una vegada més i apel·lant a l’esperit faller, tots junts continuarem treballant per  les Falles de Benicarló. 

Junta Local Fallera de Benicarló

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar