Comencen els preparatius per al gran Festival Gastronòmic de Benicarló

Aquest cap de setmana Benicarló viurà un esdeveniment gastronòmic que reunirà 10 estrelles Michelin i que inclourà showcookins, degustacions, xarrades, fira de productes locals, food-trucks i música en directe, entre d’altres. Totes les activitats estan obertes al públic en general.

L’activitat al passeig de Manuel Azaña és frenètica des que ahir dilluns va començar el muntatge del Festival Gastronòmic de Benicarló que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d’octubre. A poc a poc comencen a prendre forma els diferents espais que s’ubicaran davant de la platja del Gurugú: zona de restaurants i productors, zona chill out, escenari, espai per a degustacions, aparadors per a destinacions turístiques, zona de food trucks…

Tot, per a gaudir durant tres dies d’una intensa experiència gastronòmica que portarà a Benicarló 10 xefs amb Estrella Michelin i que inclourà degustacions, música en directe, activitats per als infants, ponències, showcookings i presentacions de productes, entre d’altres.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha estat supervisant els treballs de muntatge del Festival, organitzat pel Patronat Provincial de Turisme en el marc de la commemoració dels 200 anys de la Diputació de Castelló.

«Realment, serà un festival espectacular», ha assegurat la regidora, que s’ha mostrat convençuda que «la potència d’aquest esdeveniment suposarà una promoció inigualable per a la gastronomia de Benicarló i per als seus restaurants i productors, que també tindran un espai reservat». Cardona ha recordat que «Benicarló és l’única ciutat de la província amb una denominació d’origen i un Pla Director Gastronòmic» i ha animat tota la ciutadania de Benicarló a participar activament del Festival.

Totes les activitats estaran obertes al públic, que disposarà d’un punt d’informació amb tot el detall de la programació a l’entrada al recinte (per la plaça del Morrongo).

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar