“Certàmens a banda” el nou recopilatori musical de la Banda de Benicarló

L’Associació Musical “Ciutat de Benicarló” esta setmana donava a conèixer el seu darrer treball discogràfic. Un recopilatori amb 15 obres interpretades per la Banda de Benicarló que han estat mereixedores de diferents guardons aconseguits en els certàmens i concursos on ha participat entre els anys 2008 i 2018.

Durant este temps de parada obligatòria cultural per motius sanitaris i a causa de la pandèmia, l’activitat de les diferents agrupacions s’ha vist reduïda de manera considerable durant els passats mesos però mentrestant, els esforços han anat dirigint-se cap a l’elaboració d’este treball discogràfic. Un treball que seria el segon d’estes característiques del qual disposa l’entitat, ja que l’anterior es va editar amb obres corresponents als anys 2000-2006.

En esta ocasió s’ha realitzat una tirada física de 1000 exemplars en un doble cd que conté una durada total de 2 hores i 37 minuts de música de diversos estils i de gran complexitat.

La selecció musical i l’elaboració dels textos explicatius han estat a càrrec de director de la banda Pablo Anglés, mentre que la producció i remasterització ha estat feta per Pepe Doménech Signes i Carlos Manzanares (El Tercero Estudios) respectivament. Per una altre costat, Miguel Gilabert ha estat l’encarregat del disseny gràfic amb imatges de Pepe Doménech Fornés.

Des de la seua publicació en format digital durant la celebració de Santa Cecília, el 22 de novembre del passat any, conta ja amb un total de 1300 reproduccions en les plataformes més importants del moment com són Spotify, Youtube o Apple Music, arribant a ser escoltada en més de deu països diferents, entre ells Regne Unit, Bèlgica, Estats Units, Mèxic, Japó i Índia.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar