Carlos Flos, reelegit secretari local de l’executiva del PSPV-PSOE de Benicarló

La nova executiva potenciarà la posada en valor del partit entre la joventut de la ciutat

Benicarló, 11 d’abril de 2022

Divendres 8 d’abril, la seu del PSPV-PSOE de Benicarló acollia l’assemblea local de la formació en la qual es van elegir per unanimitat els membres de la nova executiva socialista a la ciutat. Carlos Flos Fresquet, actual regidor d’Hisenda i Recuros Humans al consistori benicarlando, va ser escollit secretari general i cap de llista d’aquesta executiva, que renova carrecs i esforços en vistes a les properes eleccions municipals de 2023.

La llista està conformada per Ilde Añó Lores com a Vicesecratari General i de Relacions Institucionals; Vicent Gimeno, com a Secretari d’Organització; l’actual Alcaldessa de la població, Xaro Miralles, com a Secretària de Política Municipal; Pepe Sánchez encapçalant l’àrea d’Acció Electoral i d’Administració; Isabel Cardona al front de la Secretaria d’Igualtat; Raúl García, com a Secretari de la Casa del Poble; Lucía García-Carpintero encapsalara l’area de Formació; Yoel Ricardo estarà el front de la Secretaria de Drests i llibertats Públiques; i Ángeles Romero área de Transparència i Participació.
Tal i com detallava el nou secretari local, “la idea de la nova executiva és treballar per a poder enfortir l’agrupació local, obrint més si cap el partit a la societat benicarlanda i a tot aquell simpatitzant que vulga col·laborar o aportar idees”. En aquesta linea,el reelegit Secretari General ha assenyalat que “és en el que ha estat treballant l’anterior executiva, tot i ser el mandat molt complicat com a conseqüència de la pandèmia, però ara que ja tornem a la normalitat, és el moment de que les persones que siguen de tall progressista tinguen un espai al que apropar-se i poder sentr-se representades”.

Flos també ha assenyalat que un dels objectius immediats que es planteja la renovada executiva és “treballar en l’elaboració de la llista per a les properes eleccions municipals, on l’objectiu és tornar a guanyar-les”, i apuntava que “és també objectiu prioritari donar suport a la secció de joventuts socialistes per tal de posar en valor el partit entre la els joves benicarlandos”.

En l’assemblea també es va dur a terme l’aprovació per unanimitat de la gestió de l’anterior executiva.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Renovació de l’Executiva al Pspv Vinaròs

El passat dissabte dia 9 d’abril es va celebrar a l’agrupació de Vinaròs, l’assemblea per renovar l’executiva del Pspv local. En aquesta assemblea, el secretari general, Edu Barberà, va