Benicarló viu unes Falles multitudinàries i amb escassos incidents

La meteorologia ha acompanyat en unes festes falleres tranquil·les i respectuoses. Les forces de seguretat no ha registrat incidents remarcables.

La regidora de Falles, Arantxa García, el regidor de Policia Local, Fabián Flos, i tinent de la Guàrdia Civil José Manuel Martín i el cap de la Policia Local, Víctor Cheto, han fet balanç avui de la celebració de les Falles 2024, «unes Falles —ha dit la regidora Arantxa García— que han estat un gran èxit de participació i que ens animen a seguir treballant per a fer de les Falles la millor festa del món».

Tant Arantxa García com el regidor de Policia, Fabián Flos, han volgut expressar el seu agraïment a tots els agents implicats en l’organització de les Falles: Junta Local Fallera, comissions falleres, forces de seguretat, brigada d’obres i serveis, personal sanitari i personal de neteja. Flos ha remarcat, a més, la importància de la coordinació de les forces de seguretat en el desenvolupament dels actes més multitudinaris.

En aquest sentit, el tinent de la Guàrdia Civil ha destacat «el reforç de l’operatiu de seguretat, tal i com es va acordar en la Junta Local de Seguretat, i l’escassa presència d’incidents remarcables».

El cap de la Policia Local ha detallat que, «efectivament, el balanç és positiu pel que fa a incidències» i ha remarcat «l’efecte positiu sobre la mobilitat de les més de 500 places de pàrquing que s’han habilitat».

Víctor Cheto ha reconegut que «de cara a l’any que ve caldrà millorar alguns aspectes com l’increment d’urinaris públics i el control sobre els artefactes pirotècnics». En aquest sentit, cal apuntar que enguany s’han cremat dos contenidors, 10 papereres i 3 arbres (un al passeig de Febrer Soriano i dos a la plaça de Mossén Tomás).

Pel que fa a les assistències sanitàries, s’han registrat 3 atencions per intoxicacions etíliques i 5 per cremades de diferents graus.

En relació al trànsit, el cap de la Policia ha confirmat que el doble sentit dels carrers de Pérez Pina i Tossal de les Figueres es mantindran durant tot l’any «amb l’objectiu d’alterar el menys possible la mobilitat, a més de facilitar l’accés per al veïnat i millorar la visibilitat en els passos de vianants».

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar