Benicarló visita l’Ajuntament d’Alcanar per conéixer el model de gestió de la seua piscina

El municipi del Montsià té actualment un model de gestió compartida que es podria aplicar també en el cas de la piscina de Benicarló.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, acompanyat del regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, i el regidor d’Esports, Enrique Besalduch, s’ha desplaçat a Alcanar per reunir-se amb el seu alcalde, Joan Roig, i el regidor d’Esports, Àxel Sorolla, amb l’objectiu d’obtenir informació sobre el model de gestió de la piscina municipal del municipi del Montsià.

La delegació municipal ha tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà els detalls de la gestió de la seua instal·lació aquàtica i de comprovar com el model implementat a Alcanar ha contribuït al funcionament exitós de la seua piscina municipal.

Actualment, la piscina d’Alcanar aplica un sistema de gestió compartida, en què l’Ajuntament i l’empresa encarregada del servei comparteixen beneficis i pèrdues, un sistema que, en paraules del regidor d’Urbanisme de Benicarló «podria aplicar-se també a Benicarló sempre que els percentatges de beneficis i de pèrdues es repartisquen de manera que resulten atractius per a les empreses que opten a gestionar el servei».

Sorlí ha agraït al municipi d’Alcanar «el fet d’haver compartit el seu coneixement i experiència» i s’ha mostrat optimista respecte de l’aplicació d’aquest model de gestió «que ens permetria reobrir les instal·lacions de la piscina amb un mínim de garanties».

La visita s’ha desenvolupat en un ambient col·laboratiu, on s’han intercanviat idees i experiències relacionades amb la gestió eficient d’instal·lacions esportives, i s’emmarca dins dels esforços de l’Ajuntament de Benicarló per trobar solucions efectives per a la reobertura de la piscina, tancada des de l’any 2020.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar