Benicarló treballa amb el sector d’arts escèniques per a posicionar-se com a destinació cultural

La primera presa de contacte entre l’Ajuntament i les empreses del sector de les arts escèniques ha sigut satisfactòria. L’objectiu és posicionar la cultura a Benicarló al mateix nivell que la gastronomia.

El regidor d’Arts Escèniques, Carlos Delshorts, s’ha reunit amb representants del sector privat de les arts escèniques de Benicarló per tal de posicionar la ciutat com una destinació de turisme cultural.

«Aquestes empreses —ha explicat el regidor—, amb els seus recursos econòmics i amb el seu temps, permeten a la ciutat de Benicarló tindre una cantera d’artistes en tots els àmbits culturals com la música, la interpretació i la dansa entre altres, i completen una programació anual on s’ofereix una gran varietat a la població benicarlanda al llarg de les temporades». «Tenim aquest potencial —ha subratllat el regidor— i pensem que s’ha d’aprofitar».

La reunió ha servit per a traure conclusions i iniciar una línia de treball que vaja en una única direcció. «Entre tots hem de sumar i arribar a posicionar-nos en el nivell cultural que ens mereixem».

«Al llarg de més de 30 anys —ha remarcat Carlos Delshorts—, hem aconseguit posicionar Benicarló en el mapa nacional en quant a destinació turístic gastronòmic, i ara tenim una oportunitat d’or de començar aquest camí també a nivell cultural i poder anar de la mà amb la gastronomia».

Aquesta és la primera reunió que es produeix entre l’Ajuntament i el sector de les arts escèniques. «Una presa de contacte molt satisfactòria», ha declarat el regidor.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar