Benicarló tanca amb èxit la seua participació en cinc fires clau en el sector turístic

La temporada va començar al gener a Fitur i ha finalitzat aquest cap de setmana a la fira Aratur, on es concentra una part molt important del mercat turístic de Benicarló. Després de l’estiu arribaran les fires gastronòmiques i la Feria Intur de Valladolid.

La Regidoria de Turisme l’Ajuntament de Benicarló ha finalitzat amb èxit la seua participació en cinc de les fires de turisme més importants d’aquest primer semestre de 2024: Fitur (Madrid), Navartur (Pamplona), Btravel (Barcelona), Expovacaciones (Bilbao) i Aratur (Saragossa). Aquestes fires han estat una oportunitat excepcional per a promocionar l’oferta turística de la ciutat i establir connexions amb professionals del sector i visitants interessats en noves destinacions.

La presència de Benicarló en aquestes fires ha permès presentar una oferta turística diversificada, que inclou turisme gastronòmic, nàutic, de sol i platja, cultural i d’esdeveniments. Així mateix, s’ha posat de relleu la qualitat dels seus establiments, molts dels quals compten amb el segell SICTED, que garanteix un servei d’excel·lència.

A través d’aquestes fires, el Departament de Turisme ha pogut captar l’atenció de nombrosos visitants i operadors turístics i ha consolidat la presència de Benicarló en mercats nacionals estratègics com són el País Basc, Catalunya, Aragó, Navarra i Madrid.

La regidora de Turisme, Inma Calvet, ha valorat molt positivament la presència de Benicarló en aquestes fires: «La nostra participació ha estat fonamental per a donar a conèixer la riquesa i diversitat de l’oferta turística que tenim a Benicarló. Hem pogut establir contactes valuosos i incrementar la visibilitat de la nostra ciutat en mercats clau com són el basc, el català, l’aragonès, el navarrès i el madrileny».

«La resposta dels visitants —ha dit la regidora— ha estat molt positiva, especialment pel que fa a les nostres propostes de turisme gastronòmic i cultural. Continuarem treballant amb el mateix entusiasme per consolidar Benicarló com una destinació turística de referència».

Amb la finalització de la temporada de fires d’aquest primer semestre, Benicarló es prepara per a rebre els turistes i visitants amb una oferta turística renovada i de qualitat, reafirmant el seu compromís amb la promoció i el desenvolupament turístic de la ciutat.

Per al segon semestre de l’any quedaran pendents les diferents fires gastronòmiques de la Comunitat Valenciana, com són Alicante Gastronómica o Mediterránea Gastrónoma, accions de Street Marketing, a més de la Feria Intur de Valladolid, que se celebra al mes de novembre.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar