Benicarló serà la seu de les VII Jornades de Museus de la Comunitat Valenciana

La cita tindrà lloc els dies 23 i 24 de setembre i està oberta al públic general. Proporciona una oportunitat per conéixer els processos que tenen lloc als espais museístics.

El Servei Territorial de Cultura i Esport de Castelló i la Direcció General de Cultura i Patrimoni han triat el Mucbe com a espai de trobada per a les VII Jornades de Formació de Museus i Col·leccions Museogràfiques permanents, una cita organitzada a escala autonòmica per visibilitzar les feines realitzades als museus.

La Generalitat porta a terme aquestes jornades des de fa set anys en diversos municipis de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de reunir persones i entitats relacionades amb la gestió dels museus i col·leccions museogràfiques, i oferir-los així un espai per la formació i l’intercanvi d’experiències. El regidor de Cultura, Pedro Manchón, destaca que «el fet que s’haja triat el Mucbe com a seu d’aquestes jornades posa en valor el prestigi assolit pel museu com a part de la Xarxa de Museus de la Generalitat».

Enguany, l’atenció de les Jornades estarà centrada a donar a conéixer els processos que tenen lloc als espais museístics. Baix el lema «Museus visibles», el divendres 23 es tractaran tres eixos de treball a les ponències: per una banda, els continguts i col·leccions, per una altra, els processos interns, i, per últim, els xicotets museus i les col·leccions permanents. El dissabte 24 tindrà lloc la visita dinamitzada al poblat iber del Puig de la Nau.

Les VII Jornades de Museus de la Comunitat Valenciana estan adreçades tant a professionals del sector com al públic general. La inscripció es pot formalitzar a través del web fins al dia 16 de setembre.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar