Benicarló se suma a la campanya per la investigació contra el càncer de mama

Dos contenidors de vidre de color rosa s’han ubicat a la plaça de la Constitució per a visibilitzar la lluita contra el càncer de mama. Ecovidrio i la Fundación Contigo són les promotores d’aquesta iniciativa.

Durant les pròximes dos setmanes, quedaran instal·lats a la plaça de la Constitució dos contenidors de color rosa en el marc d’una campanya per a promoure la investigació contra el càncer de mama promoguda per Ecovidrio i la Fundación Contigo.

Amb aquests contenidors, l’Ajuntament de Benicarló se suma a una iniciativa que pretén visibilitzar la lluita contra el càncer de mama i en la qual participen més de 140 ciutats de tot Espanya. L’objectiu és promoure la prevenció i l’autoexploració i recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia a través del reciclatge d’envasos de vidre.

Els diners recaptats en aquesta campanya, que arriba ja a la novena edició, es destinaran a la Fundación Contigo contra el Cáncer de la Mujer, una entitat que té com a finalitat promoure la investigació del càncer de mama i millorar la qualitat de vida dels milers de dones que pateixen la malaltia.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar