Benicarló representa als municipis en la Conferència de Regions Perifèriques Marítimes d’Europa

València acull un seminari sobre polítiques migratòries que ha comptat amb una ponència de l’alcalde de Benicarló.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, ha participat com a ponent en la Conferència de Regions Perifèriques Marítimes d’Europa (CRPM) que s’ha celebrat a València i que s’ha centrat en les polítiques migratòries dels diferents territoris que conformen el CRPM.

Al seminari han acudit representants de diversos països d’Europa, entre ells França i Itàlia, i per la part espanyola han estat presents, entre d’altres, el govern de les Illes Canàries, en la persona de la consellera de Benestar Social, que va exposar la seua problemàtica sobre l’arribada massiva de migrants procedents de Senegal.

En representació dels municipis, han intervingut els alcaldes de Benicarló i Gàtova i la tinent d’Alcaldia d’Elx, com a mostra de les diferents problemàtiques que es produeixen en funció de la dimensió i el nombre d’habitants de cada municipi.

«Des de Benicarló — ha explicat l’alcalde— hem donat la nostra pròpia visió i hem explicat les accions que portem a terme per a acollir a les persones migrants i el tipus de polítiques que apliquem per a millorar la seua integració en la nostra societat».

Què es la CRPM?

La CRPM (Conferència de Regions Perifèriques Marítimes d’Europa) és una associació fundada l’any 1973 a Saint-Malo (França) i està constituïda per 160 regions de 25 estats membres i no membres de la Unió Europea, que representen més de 200 milions d’habitants.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar