Benicarló rep una nova verificació dels projectes EDUSI per valor de 995.223,73 €

En aquesta verificació s’inclouen les despeses corresponents als projectes d’eficiència energètica, l’exposició «Terra d’ibers», la nova Biblioteca o la rehabilitació de la casa del carrer Major. L’ingrés es farà efectiu per un 50% de la quantitat verificada, tal com estableix la convocatòria de les ajudes europees.

El Ministeri de Política Territorial ha aprovat la tercera verificació dels projectes EDUSI Benicarló-Vinaròs per un total d’1,08 milions d’euros, dels quals 995.223,73 euros corresponen a projectes executats a Benicarló.

La verificació inclou els projectes de millora de l’eficiència energètica, l’exposició permanent del Mucbe «Terra d’ibers», l’excavació i compra de terrenys del poblat del Mas de Fabra, la construcció de la nova Biblioteca Manel Garcia Grau i la rehabilitació de la casa del carrer Major.

Dels 995.223,73 euros verificats, el 50% els aportarà el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i l’altre 50% anirà a càrrec de l’Ajuntament, tal com estableixen les bases de la convocatòria.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha valorat positivament aquesta tercera verificació, «que confirma que estem fent les coses bé i, a més, ens permet continuar avançant en els projectes que encara tenim per davant, com l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), la via verda litoral o l’eix cívic central».

L’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat suposarà una inversió total de 20 milions d’euros per a les ciutats de Benicarló i Vinaròs, finançats al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020 i pels propis ajuntaments.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar