Benicarló rep el segon ingrés dels projectes EDUSI per valor de 12.885,97 euros

En aquest segon ingrés s’inclouen les despeses corresponents a la rehabilitació de la casa del carrer Major o l’estudi de mobilitat inclòs en el projecte de construcció de l’Eix Cívic Central. En total, l’import abonat per a Benicarló i Vinaròs ha estat de 57.061,57 euros.

El Ministeri d’Hisenda i Funció Pública ha fet efectiu el segon ingrés relatiu als projectes EDUSI que gestionen conjuntament els ajuntaments de Benicarló i Vinaròs. En concret, el segon import ingressat ha estat de 57.061,57 euros, dels quals 12.885,97 euros corresponen als projectes que s’estan executant a Benicarló.

Així, Benicarló ha rebut 2.328,72 euros per a finançar el projecte de rehabilitació de la casa del carrer Major i 10.557,25 euros per a l’estudi de mobilitat de tràfic inclòs en el projecte de l’Eix Cívic Central.

L’aportació de fons propis de l’Ajuntament de Benicarló en aquests dos projectes ha estat del 50%, és a dir, 12.885,97 euros.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha valorat positivament aquest segon abonament «perquè —ha assegurat— significa que continuem fent les coses bé i que tot allò que hem estat invertint durant aquests últims anys està rebent la compensació econòmica necessària per a continuar endavant amb els projectes que encara tenim pendents».

L’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat suposarà una inversió total de 20 milions d’euros per a les ciutats de Benicarló i Vinaròs, finançats al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020 i pels propis ajuntaments.

En aquesta estratègia, Benicarló ha inclòs projectes com la regeneració urbana a través de l’Eix Cívic Central, la construcció d’una Via Litoral paral·lela a la costa Nord, la reducció del consum energètic en la xarxa d’enllumenat públic, el projecte expositiu Terra d’ibers, la posada en valor del jaciment del Mas de Fabra o la posada en funcionament de noves infraestructures i serveis, com la nova Biblioteca, el Centre Cívic del carrer Major o el Servei d’Atenció a les Persones.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar