Benicarló reactiva la tramitació del Pla General d’Ordenació Urbana

El regidor d’Urbanisme es reuneix amb el director general d’Urbanisme de la Generalitat per a desbloquejar la tramitació del PGOU. L’aprovació del document és necessària per al creixement econòmic i per a la creació de nou sòl urbà i industrial.

El primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, s’ha reunit amb el director general d’Urbanisme, Paisatge i Avaluació Ambiental de la Generalitat, Miguel Ángel Ivorra, amb l’objectiu d’esmenar els diferents esculls que encara ha de superar l’aprovació definitiva del Pla General d’Ordenació Urbana de Benicarló.

«Les sensacions que vam traure de la reunió són molt bones», ha dit el primer tinent d’Alcaldia, que ha valorat l’interés de la Conselleria d’Infraestructures i «la predisposició de totes les parts per a desbloquejar la tramitació».

Juan Pascual Sorlí ha recordat que «el nou PGOU ja porta més de 20 anys de tramitació administrativa» i s’ha mostrat convençut de poder avançar en l’elaboració dels informes pendents. «Esperem que en uns pocs mesos puguem tindre el Pla General aprovat», ha assegurat Sorlí, que ha remarcat que «és un Pla imprescindible per a la creació de noves zones urbanes i industrials i per a què Benicarló puga avançar econòmicament».

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar