Benicarló prepara una intensa programació amb motiu del Dia de les Dones

El 8 de març es farà la lectura del manifest institucional. Al voltant d’aquesta jornada hi haurà xarrades, teatre, exposicions, lectura de poemes i projeccions de pel·lícules.

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdà, ha presentat avui els actes que conformen la programació del 8 de març, emmarcats en el projecte Kimberlé Escola d’Empoderament Col·lectiu.

El programa començarà el proper dilluns 6 de març amb les dos xarrades que oferiran les activistes, artistes, escriptores i feministes Towanda Rebels a la Biblioteca Manel Garcia Grau. La primera, amb el títol «No queremos ser princesas, queremos ser libres», va adreçada a xiquets i xiquetes a partir de 7 anys, mentre que la segona, «Hola guerrera: nuestra agenda feminista», està pensada per a joves a partir de 14 anys.

L’endemà, dia 7, serà el torn de les activitats organitzades per l’entitat Ateneu Maestrat, que ha organitzat una exposició fotogràfica, una lectura de poemes, una xarrada a càrrec de l’equip de prevenció del Centre Dona Rural i d’Interior de Sant Mateu. Tot, al Magatzem de la Mar.

El Dia de la Dona, 8 de març, hi haurà l’acte institucional a les 11.00 hores, amb la lectura del manifest, i per la vesprada, la representació de l’obra de teatre ‘Maldita Helena’, de Teatro de Guardia, al Magatzem de la Mar, amb entrada lliure fins a completar aforament. Tal i com ha explicat la regidora, «es tracta d’una obra de teatre feminista i antibel·licista, una crítica a la història escrita per homes i a un sistema arcaic que encara perdura».

Ja per a la setmana següent, i per finalitzar la programació, el 13 de març Ateneu Maestrat ha programat la visualització de la pel·lícula ‘5 lobitos’, i organitzarà una tertúlia posterior al voltant de la maternitat, el tema central de la pel·lícula.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar