Benicarló prepara més de 1.500 quilos de carxofes per a la Torrada Popular

El Consell Regulador ultima els detalls per a servir vora 2.000 racions de carxofes torrades aquest dissabte 24 de febrer. Durant tota la tarde s’ha organitzat un ‘tardeo’ amb música que amenitzarà la jornada.

La XXXI Festa de la Carxofa es prepara per a dir adéu a una de les edicions més multitudinàries dels últims anys. I ho farà amb la Torrada Popular de carxofes que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 19.00 hores, on es torraran 1.500 quilos de carxofes amb denominació d’origen.

Des de l’Ajuntament de Benicarló, el regidor d’Agricultura, Borja Castell, ha «animat a tota la gent de la comarca i de la província a gaudir de d’aquest esdeveniment popular i entranyable» i ha destacat l’organització d’un ‘tardeo’ musical que amenitzarà la jornada del dissabte, amb els dj Dani Marzá i Toño DeeJay.

El president de la DO Carxofa de Benicarló, Víctor Morera, ha anunciat que «el Consell Regulador està preparant els més 1.500 quilos de carxofes per a servir vora 2.000 racions per a veïns i visitants», i ha assegurat que «ara mateix, la qualitat de les carxofes és excel·lent».

Els tiquets tindran un cost de tres euros, que inclouran tres carxofes, una llesca de pa i un got de vi o aigua. A més, per a completar la torrada de carxofes, s’inclourà un servei de barra per tal que la gent puga sopar tranquil·lament, i s’afegiran unes graelles per a torrar pa i carn per acompanyar les carxofes.

La venda de tiquets es farà tant de forma presencial de dilluns a divendres a la Cambra Agrària de 9.00 a 13.00 hores, dissabte matí a la plaça de la Constitució i de forma online a través del següent enllaç.

Pel que fa a les Jornades Gastronòmiques romandran fins al 3 de març.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la