Benicarló prepara la segona edició de la Mostra d’Arts Inclusives MIRA’M

La mostra es trasllada al juliol per tal de donar més visibilitat als espectacles. Afanies, Els Fenòmens, Afare, Acemyf, Ateneu Maestrat, l’escola d’arts escèniques Guirigall o la companyia Los Barlou participaran en la programació.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, ha presentat la segona edició de Mostra d’Arts Inclusives MIRA’M, una aposta cultural i social per visibilitzar el treball que es realitza amb les persones amb discapacitat a través de la creació artística.

La mostra, organitzada per les regidories de Cultura i Serveis Socials, exhibirà espectacles musicals i teatrals interpretats per persones amb discapacitat amb l’objectiu de «promocionar la igualtat i la inclusió, i fomentar el talent divers», ha explicat l’alcalde, responsable també de l’Àrea de Serveis Socials i Polítiques Inclusives.

Juanma Cerdá ha remarcat que «aquest tipus d’iniciatives són una aposta molt clara per la igualtat d’oportunitats» i ha assenyalat que «aquests festivals inclusius demostren que la discapacitat no és una barrera per a la creativitat, sinó que enriqueixen el panorama cultural amb noves perspectives i sensibilitats».

Pel que fa a la programació, enguany hi haurà dansa, batucada, circ i moltes altres propostes a càrrec d’entitats com Afanies, Els Fenòmens, Afare, Acemyf, Ateneu Maestrat, l’escola d’arts escèniques Guirigall o la companyia Los Barlou.

El tècnic de Cultura, Rafa Sánchez, ha anunciat que «enguany, a més dels diferents espectacles, cada entitat disposarà d’un espai específic per a informar de les activitats que du a terme amb l’objectiu que la gent puga preguntar i conéixer millor el treball que realitzen». Sánchez ha fet una crida a la participació de tota la ciutadania en aquest festival i ha apostat perquè «aquesta mostra s’integre de manera definitiva en la programació cultural anual de Benicarló com una cita més del calendari d’arts escèniques».

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar