Benicarló participa a Granada en la tercera reunió del Fòrum Local per a l’Agenda Urbana

Granada ha acollit aquesta setmana la tercera reunió del Fòrum Local per a l’Agenda Urbana Espanyola a la que van acudir representants de diversos municipis, províncies i diputacions per a tractar la fulla de ruta nacional.

Aquesta setmana l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i la regidora de Fons Europeus, María Teresa Pellicer, han participat en la tercera reunió del Fòrum Local per a l’Agenda Urbana a Granada, on s’han exposat problemàtiques, s’han compartit experiències i informació entre els representants dels municipis que han acudit, i s’han fomentat les estratègies i accions a nivell nacional fins a 2030.

El Fòrum Local per a l’Agenda Urbana, que va ser constituït a Sevilla el 2021, ha comptat amb la participació de la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) Raquel Sánchez, el secretari d’estat de Transports, David Lucas, la nova presidenta de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), María José García-Pelayo, i el secretari general de la FEMP, Luis Martínez-Sicluna.

«Ha estat una trobada molt interessant —ha declarat l’alcalde— amb ajuntaments de tota Espanya, amb els quals vam poder compartir una sèrie de problemàtiques comuns que ens afecten a tots els municipis».

En la mateixa trobada s’ha celebrat una reunió del Fòrum d’Alcaldes, en el qual han participat la ministra de Transport i la presidenta de la FEMP. «Va ser molt enriquidor —ha assenyalat l’alcalde— tant per la informació que vam rebre com per la participació d’alcaldes procedents de tot el territori espanyol».

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar